Za vse kolesarske prijatelje iz vse Slovenije, ki si bodo privoščili kolesarski vikend v Dalmaciji, smo dogovorili posebno ugodne pakete bivanja v hotelskih sobah Olea ali pa si privoščite eno izmed 6-ih Vil Olea.

Hotel OLEA****, Novalja

Otok Pag je kraj, ki se nahaja sredi narave. Otok, ki razveseljuje s svojo lepoto, davno preteklostjo in nenavadno pokrajino. Hotel Olea se nahaja sredi te lepote. Obdan z morskimi valovi, kamni in tisočletnimi oljkami, je vaš popoln kraj za uživanje v naravnih lepotah Paga s popolnim udobjem vrhunskega hotela.

Sobe

V kompleksu 124 sob za popolnoma prijetno in sproščujoče bivanje v Hotelu Olea. Sodoben dizajn z vsem, kar potrebujete, dopolnjujejo tople barve otoške narave. In pogled z balkona – nepopisen.

Vila

Mali košček raja ni več majhen – 152 m2 s tremi spalnicami z zakonsko posteljo in raztegljivim ležiščem lahko sprejme kar šest gostov. S tremi tuši in eno kadjo ne manjka prostora in popolnega udobja. Idealen je za zabavo in sprostitev s prijatelji, ob zasebnem bazenu ali vinskem mini baru.